pula

Postavlja se završni asfalt u dijelu Ulice Bože Gumpca

0
Ulica Bože Gumpca
Ulica Bože Gumpca

Postavljanjem završnog asfaltnog zastora te označavanjem prometne signalizacije okončat će se ugovoreni radovi cjelovite izgradnje prometne površine s oborinskom odvodnjom i javnom rasvjetom, te obostranim nogostupima u dijelu Ulice Bože Gumpca s kojim je izgrađeni dio Ulice Bože Gumpca spojen sa zaobilaznicom.

Završni asfaltni zastor se, prema najavi izvođača, a u ovisnosti o vremenskim uvjetima i okončanju manjih predradnji u zoni zahvata, planira izvesti tijekom ponedjeljka i utoraka, 18. i 19. lipnja 2018. godine. Uz postojeću regulaciju na snazi, tijekom završnog asfaltiranja zatvorit će se i raskrižje na Ulici Bože Gumpca na kojemu se trenutno izvode radovi. Po iscrtavanju prometne signalizacije prometnica će se otvoriti za prometovanje.

Izvođač radova je društvo Cesta d.o.o., a vrijednost investicije iznosi 1.095.491,33 kune bez PDV-a.

S ciljem uređenja, odnosno izgradnje i preostalog dijela dionice Ulice Bože Gumpca, u smjeru Valturske ulice, Grad Pula je proveo javnu nabavu za izvođača radova te je postupak odabira u tijeku. Sama realizacija izgradnje izvest će se u narednom periodu, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa