Auto u Puli udario u djevojčicu, bori se za život

0
Medulinska cesta u Puli (foto: Google)
Medulinska cesta u Puli (foto: Google)

U prometnoj nesreći koja se dogodila 13. lipnja oko 12.30 sati na Medulinskoj cesti u Puli, teško je ozlijeđena osmogodišnja djevojčica. Nesreća se dogodila kada je 38-godišnjak upravljao automobilom Renault Megane, pulske registarske oznake, iz smjera Pule prema Medulinu. U  dvostrukom zavoju, uslijed neprilagođene brzine, vozač je prešao vozilom na suprotnu kolničku traku, gdje se prednjim dijelom vozila sudario s automobilom VW Golf, slavonskobrodske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač.

Uslijed siline udarca, Golf se odbio na travnatu površinu s desne strane, gdje je udario u dijete koje se kretalo u svojstvu pješaka po travnatoj površini, a potom i u prometni znak. 

U prometnoj nesreći je dijete teško ozlijeđeno te je nakon pružene pomoći u pulskoj bolnici, prevezeno u riječku bolnicu, gdje se liječnici bore za njen život. Vozač Golfa je lakše ozlijeđen, dok vozač Renaulta nije zadobio ozljede te je uhićen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, javila je PU istarska.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa