Ovo je najnovija ponuda poslova u Istarskoj županiji

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Roan Camping Holidays nudi bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u južnoj Europi, od kojih se petnaestak kampova nalaze i u Hrvatskoj. Luksuzno kampiranje u smještaju Roan Camping Holiday-a jamči odmor u novijim, dobro održavanim smještajima, gdje je gostima osigurana odlična usluga od strane djelatnika tvrtke. U Poreču i Zadru zapošljavaju djelatnike u kampu na poziciji Domaćina/Domaćice. Osiguran je smještaj, jedan slobodan dan u tjednu, redovna plaća od 5.000 kn, godišnji odmor te bonusi. Prijavite se na oglas do 11. lipnja.

Restoran Salt & Pepper u Medulinu traži Kuhara s iskustvom. Kandidat bi radio u već uigranom timu profesionalnih kuhara, a poslodavac osigurava smještaj i hranu, edukaciju te rad s najsuvremenijom kuhinjskom opremom. Plaća je od 9.000 do 15.000 kn.

Iza branda MOBIA se krije najveći izbor maski za mobitele i ostale uređaje. Trenutno zapošljavaju devet djelatnika za radno mjesto Promotora/Prodavača u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Slavonskom Brodu, Varaždinu, Dubrovniku, Splitu i Osijeku. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 11. lipnja.

Etradex grupa je brand partner Austrijskog OMV-a za Hrvatsku, a bave se maloprodajom i veleprodajom naftnih derivata. Za poslovnicu u Pazinu zapošljavaju Mehaničara/električara u ovlaštenom servisu. Plaća je 5.000 kn neto + bonusi, plaćen smještaj dva mjeseca, djelomično plaćen topli obrok, radno vrijeme je od 08:00 – 16:00 sati. Na oglas se možete prijaviti do 11. lipnja.

Želite raditi u H&M-u? Pruža vam se izvrsna prilika za zapošljavanjem na poziciji Visual merchandiser. Riječ je o radu na puno radno vrijeme u poslovnici H&M-a u Puli. Što poslodavac očekuje od vas, a što nudi, pročitajte u oglasu. Prijave traju do 15. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa