Tražite posao? Pogledajte novu ponudu radnih mjesta!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

KMAG zapošljava Prodajnog savjetnika za poslovnicu u Puli. Zainteresirani? Vaš posao će obuhvaćati savjetovanje klijenata, prodaju automobila, brigu o prodajnoj dokumentaciji, izradu i izdavanje finacijskih ponuda za vozila, komunikaciju s kupcima, pripremu vozila za isporuku... Od vas se očekuje do tri godine radnog iskustva u prodaji, vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač) i profesionalnost u ophođenju s klijentima. Na oglas se možete prijaviti do 11. lipnja.

CENOSCO zapošljava osobu na poziciji Web Application Developer u Puli, a rok prijave je 19. lipanj. Sve ostale informacije možete pročitati u oglasu objavljenom na MojPosao.

Želite raditi u H&M-u? Pruža vam se izvrsna prilika za zapošljavanjem na poziciji Voditelja odjela. Riječ je o radu na puno radno vrijeme u poslovnici H&M-a u Puli. Što poslodavac očekuje od vas, a što nudi, pročitajte u oglasu. Prijave traju do 15. lipnja.

Tvrtka Europhone već 10 godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Trenutno u Puli, Zagrebu, Splitu, Ogulinu i Biogradu na Moru zapošljavaju Prodavače telekomunikacijskih usluga u poslovnici. Poslodavac nudi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, stimulativna mjesečna primanja (fiksni + varijabilni dio), mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 11. lipnja.

TTO Thermotechnik zbog stalnog povećanja obujma poslovanja traži osobe za rad u proizvodnom pogonu za proizvodnju ormarića i razdjelnika za sustave grijanja na poziciji Poslužitelj stroja. Uvjeti na ovoj poziciji zahtijevaju dobru fizičku formu, spretnost, okretnost te dobro poznavanje računala. Osim navedenog, bit će vam potrebno i poznavanje mehanike, mjerenja i čitanja nacrta. Prijavite se na oglas do 5. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa