očevidac nesreće

'Auto nisam mogao prepoznati, bila je to strašna hrpetina lima'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

U prometnoj nesreći u subotu oko 2 sata ujutro na raskrižju Ulica Brajdica, Ribarske i SAD u Medulinu poginula su dva muškarca, 47-godišnji Zagrepčanin i 43-godišnji Makedonac. O nesreći smo pisali ovdje.

- Ležao sam u krevetu u apartmanu na rivi u Medulinu kada sam čuo juranjavu, a ubrzo zatim i kočenje, prevrtanje i strahovit udarac. Znao sam da je nešto loše. Mora da je brzina bila velika jer se moj apartman nalazi kilometar i pol od mjesta nesreće, a uspio sam jasno čuti udarac. Odmah sam sjeo na svoj skuter u nadi da ću možda još nekome uspjeti pomoći - rekao nam je očevidac A.R. (23), koji radi u Medulinu, javlja 24sata.

- Došla je policija, a vatrogasci i Hitna pomoć kasnije. Kada sam stigao na mjesto nesreće, automobil nisam mogao prepoznati. Bila je to strašna hrpa lima od koje se vozač automobila nije uopće vidio. Izvukli su suvozača i počelo se s oživljavanjm.Na žalost nisu mu mogli pomoći. Vatrogasci dosta vremena rezali lim da izvuku vozača.Sjećam se da su i zračni jastuci bili otvoreni, a tragovi kočenja su vidljivi stotinjak metara od jesta nesreće - rekao je A.R. za 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa