Dva muškarca smrtno stradala u prometnoj nesreći u Medulinu

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 2,00 sata u ulici SAD u Medulinu smrtno su stradala dva muškarca, 47-godišnji hrvatski državljanin i 43-godišnji državljanin Makedonije.

Nesreća se dogodila kada je 47-godišnjiak upravljao automobilom Ford Mondeo zagrebačke registarske oznake kolnikom ulica SAD u Medulinu. Izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotnu kolničku traku, nakon čega je udario u povišeni rubnjak a potom u zanošenju izletio van kolnika gdje je udario u metalni stup javne rasvjete, razvodni ormarić za struju te betonski ogradni zid kuće.

Vozač i 43-godišnji suvozač u nesreći su smrtno stradali te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu nadležnog odvjetnika, koji je bio na mjestu događaja, biti obavljena obdukcija.

Policijski službenici su obavili očevid prometne nesreće, a za vrijeme trajanja očevida promet ulicom SAD (ŽC 5179 bio je zatvoren do 5,05 sati i odvijao se obilaznim ulicama kroz Medulin. Na mjestu događaja izašli su i pulski vatrogasci radi pružanja tehničke pomoći.   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa