Gradu Vodnjanu Plava zastava za plaže u Peroju i Barbarigi

0
S dodjele Plave zastave koju je primio gradonačelnik Vitasović
S dodjele Plave zastave koju je primio gradonačelnik Vitasović

U Njivicama je u Hotelu Jadran 18. svibnja na Državnoj svečanosti dodijele Plavih Zastava za 2018 godinu gradonačelniku Grada Vodnjana Klaudiu Vitasoviću svečano uručena Plava zastava za 2018. godinu za plaže Peroj i Barbariga.

Tom je prigodom Gradonačelnik Klaudio Vitasović zahvalio Udruzi Lijepa Naša na prijedlogu koji je dostavila pred Međunarodni ocjenjivački sud za Plavu zastavu, a kojim je Grad Vodnjan kandidirao svoje plaže u Peroju i Barbarigi. Gradonačelnik je u svom govoru naglasio kako je Grad Vodnjan iznimno ponosan ovom nagradom te kako je Gradu Vodnjan – Dignano ovo iznimno visoko priznanje Međunarodne zajednice za projekt uređenja svojih plaža i dodatni poticaj za nastavak ulaganja u razvoj turizma i prateće infrastrukture. Pritom je istaknuo kako će plaže Peroj i Barbariga sigurno biti odlični promotori programa Plave zastave tijekom nadolazeće turističke sezone te se je ovom prilikom zahvalio svima koji na bilo koji način sudjeluju u kreiranju turističkog proizvoda i doprinose razvoju turizma na području Grada Vodnjana.

Područje Grada Vodnjana postaje sve značajnija turistička destinacija na karti Istre i Hrvatske, što potvrđuje i podatak da je na području Grada Vodnjana lani ostvareno više od 650.000 noćenja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa