To je Istra

Nova glazbena gastro razglednica Serđa Valića i Lidije Percan

0
Lidija Percan i Serđo Valić
Lidija Percan i Serđo Valić

„To je Istra“ nova je pjesma poznatih Rakljanaca Lidije Percan i Serđa Valića koja je nedavno premijerno izvedena u INK u Puli prilikom slavljeničkog koncerta ove istarske glazbene dive.

-To je jedna nova, drugačija pjesma, u kojoj smo napravili zanimljivo gastro putovanje kroz sve krajeve Istre. Ima veseli ritam koji poziva na ples, a vjerujem da ćete je sa zanimanjem slušati jer se u njoj spominju gotovo svi najznačajniji istarski gastro proizvodi i delicije, vezani uz brojene gradove, općine i fešte diljem našeg Poluotoka. I kad se sve to zajedno skupi na jednom mjestu, možemo  reći da zaista imamo puno toga ukusnoga za ponuditi, pa je pjesma i izvrsna gastro razglednica Istre, kaže Valić.

Autor teksta pjesme je Bratislav Zlatanović, muziku potpisuje sam Serđo Valić, a aranžman Mauro Giorgi. Nakon premijere, Percan i Valić promociju pjesme nastavljaju na domaćim radio i televizijskim postajama, a uskoro kreće i snimanje pratećeg videospota. Inače riječ je o drugom duetu ovih istarskih glazbenika, nakon što su 2014. zajednički snimili hit „Da mi tebe Istro ni“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa