Tradicionalna pulska Norijada 22. svibnja na parkiralištu Rojca

0

Tradicionalno se za kraj srednjoškolskog obrazovanja za sve pulske maturante održava završna proslava Norijada, ove godine 22. svibnja, na parkiralištu ispred Društvenog centra Rojc. Riječ je o manifestaciji koju Grad Pula u suradnji sa Savjetom mladih Grada Pule i srednjim školama organizira već petu godinu za redom.

„Pozivamo sve maturante da nakon završnog sata u školi dođu na parkiralište Rojc na završnu proslavu srednjoškolskog obrazovanja . Ovom prilikom zamolila bi sve maturante koji su imali namjeru kupovati neke prehrambene proizvode taj dan, da iste proizvode doniraju nekoj od udruga Humanitarne mreže Grada Pule jer će na taj način pomoći potrebitima“ kazala je Elvira Krizmanić Marjanović pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti na konferenciji za medije 17. svibnja na kojoj je najavljen program proslave za pulske maturante.

„Proslava je već tradicionalna i organizira se u suradnji s mladima, slušajući njihove želje i ideje. Smatramo da je jako važno da se mladi na taj dan podruže na jednom mjestu, izmjene srednjoškolska iskustva i kraj tog segmenta obrazovanja. Na terenu će kao i prijašnjih godina, biti Crveni križ, profesori iz Medicinske škole i predstavnici Savjete mladih Grada Pule koji će voditi brigu o svim potrebama manifestacije. Vjerujemo da će sve proći u najboljem redu i da će mladi uživati uz dobru glazbu“ kazala je Lena Radunić ispred Upravnog odjela za kulturu.

Proslava će započeti u 10,00 sati nastupom DJ Markich, kojega će kasnije zamijeniti The Night Express Band, a proslavu će zaključiti ponovno DJ Markich. Večer prije održavanja Norijade i tijekom utorka, 22. svibnja, do 17 sati bit će zatvoreno parkiralište Društvenog centra Rojc. Cijelu zabavu osiguravat će zaštitari. U svojstvu predstavnika ravnatelja pulskih srednjih škola Davor Kliman pohvalio je suradnju srednjih škola s Gradom i ostalim sudionicima u organizaciji ove manifestacije za koju kaže, u pozitivnom ozračju okuplja mlade na jednom mjestu, te im je zaželio dobru zabavu. Svu sreću u daljnjem životu mladima je, ispred Savjeta mladih Grada Pule, poželjela i Erika Filiplić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa