Ovaj tjedan u Istri zapošljavaju neki od najpoznatijih brendova!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Plodine zapošljavaju Sezonske radnike u poslovnicama diljem Istre i Dalmacije: Biograd, Cres, Crikvenica, Funtana, Fažana, Krk, Labin, Lovran, Malinska, Medulin, Nin, Novalja, Novi Vinodolski, Novigrad, Pag, Poreč, Funtana, Pula, Rab, Rovinj, Senj, Šibenik, Trogir, Umag, Vodice, Zadar. Svi zainteresani mogu se prijaviti na oglas do 22. svibnja.

H&M traži Voditelja trgovine u Puli! Što će budući zaposlenik raditi? Odredit će, nadzirati i pratiti prodajne ciljeve, prodajne planove i proračune, a u svemu tome mora biti vrlo detaljan i analitičan i pritom imati širu sliku. Zainteresirani? Prijavite se na oglas do 15. lipnja. 

Pisinium zapošljava Komercijalista za područje Istre i Primorja. Osoba će biti odgovorna za održavanje odnosa s malim kupcima i voditeljima prodajnih mjesta. Osim toga, neke od odgovornosti su: svakodnevni obilasci terena prema unaprijed dogovorenom hodogramu i planu rada, obrada prodajnih mjesta (retail) s naglaskom na preuzimanje narudžbi te kontrola pristunosti asortimana. Na oglas se možete prijaviti do 21. svibnja.

CIMOS Hrvatska – P.P.C. Buzet je tvrtka koja se bavi proizvodnjom dijelova za renomirane svjetske proizvođače automobila. Proizvodni pogoni se nalaze u Buzetu, Roču i Labinu, a trenutno u Buzetu zapošljavaju Projektanta održavanja. Idealan kandidat posjeduje napredno znanje rada na računalu, poznaje program Simatic Step 7, odlično govori engleski jezik (znanje njemačkog i/ili talijanskog jezika je poželjno). Poslodavac nudi isplatu putnih troškova, dodatak za topli obrok, regres, plaćeni prekovremeni rad i bonuse. Rok prijave: 28. svibanj.

Uniline za poslovnicu u Puli zapošljava osobu na poziciji Head of Sales. Opis posla: koordiniranje aktivnostima unutar prodajnih odjela, praćenje i analiziranje baze podataka klijenata svakog segmenta/tržišta prodaje, izrada plana, ciljeva i projekata, istraživanje ponude konkurencije i tržišta... Prijavite se na oglas do 25. svibnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa