Veljko Ostojić odlazi s čela najveće istarske poljoprivredne tvrtke

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Nekadašnji ministar turizma Veljko Ostojić nakon dvije godine na čelu najveće istarske poljoprivredne tvrtke Agrolagune iz Poreča odlazi s te pozicije. Kako smo od njega čuli, ovdje je još mjesec dana, a tada se ponovno vraća u turističke vode, od kuda je i došao u Agrolagunu, piše Jutarnji list.

-Tako sada stvari stoje. Još sam tu mjesec dana i onda odlazim na novo radno mjesto. Čovjek u nekim trenucima života radi procjene budućnosti donesi neke  odluke. Istina je, idem u turističke vode. Imam već dogovore oko budućeg posla i dogovorena je dinamika kada ćemo obznaniti to javnosti, tako da sada ne bih izlazio s informacijom gdje nastavljam karijeru, kratak je bio Ostojić koji nije htio otkriti i hoće li biti angažiran navodno u nekoj novoj hotelijerskoj udruzi. Bilo kako bilo, Ostojić se ponovno vraća u turizam gdje je i stvorio uglednu karijeru.

Ostojić je inače u Agrolagunu koja je tada poslovala u sklopu Agrokora prešao iz tadašnje Todorićeve hotelske tvrtke Karisma Hotels Adriatic. Prije toga  bio je ministar turizma u Milanovićevoj Vladi do 2013. godine kada je dao ostavku nakon afere oko kupoprodaje zemljišta u Balama. Prije nego se odlučio za ministarsko mjesto, kada je odmah smanjio PDV u turizmu te pripremio strategiju razvoja hrvatskog turizma, bio je predsjednik uprave najveće hrvatske hotelske tvrtke Riviere Adrije. Prije toga  vodio je Brijuni Rivieru, bio zamjenik ministra turizma u Račanovoj vladi te direktor Turističke zajednice Istre, donosi Jutarnjii list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa