Vodnjanske odbojkašice postale državni prvaci!

0

Dana 26. travnja u prostorijama Grada Vodnjana gradonačelnik Klaudio Vitasović sa svojim zamjenikom Eneom Codacci, primio je odbojkašice koje su na Državnom prvenstvu u odbojci osvojile prvo mjesto, njihovog trenera Aleksandra Nišića, te ravnatelja OŠ-SE Vodnjan Corrada Ghiralda.

Državno prvenstvo školskih sportskih društava u odbojci za učenike 7. i 8. razreda, u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, održalo se od 22. do 24. travnja 2018. godine u Poreču.

Prvo mjesto postigle su, pod vodstvom učitelja tjelesnog i zdravstvenog odgoja Aleksandra Nišića, sljedeće učenice: Larisa Kamberović, Ana Šverko, Ena Prnjavorac, Eni Suljić, Lea Vitasović, Sara Kuftić, Anatea Cossara, Noela Trento, Ileana Demori i Chiara Bonassin.

Gradonačelnik je čestitao mladim sportašicama i treneru na odličnom plasmanu, te njihovim roditeljima bez čije podrške takvi rezultati ne bi bili mogući, izrazivši ponos i zadovoljstvo što je OŠ-SE Vodnjan postala bogatija za još jedno  sportsko postignuće.

„Kulturu sporta treba njegovati i „usaditi“ mladima u svakodnevicu od najranije dobi, a kada ti isti mladi naprave korak više i ostvare ovako sjajne rezultate, onda je to zaista nešto na što svi trebamo biti ponosni“, istaknuo je gradonačelnik.

Odbojkašice su od strane Grada nagrađene odbojkaškim loptama te jednodnevnim izletom i ulaznicama za zabavni park Gardaland.  

Ravnatelj Corrado Ghiraldo ponosno je istaknuo da je ovo veliki uspjeh učenica, ali i same škole, učitelja i roditelja, te im još jednom čestitao, napominjući kako se škola kontinuirano trudi ulagati u sport i pružiti svojim učenicima potrebnu podršku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa