kladionice i kombinacije

Najnesretniji listić u povijesti? Puljaninu izmaklo 10 milijuna kuna!

0
Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Umirovljenik iz Pule ovog je vikenda bio na pragu najvećeg dobitka u povijesti klađenja kod Hrvata, a izmaknuo mu je dobitak od 10 milijuna i 300 tisuća kuna. Ovaj je (ne)sretnik prošlog petka ujutro složio dva ista tiketa s ulogom od tri kune po svakom, te ih je uplatio u roku od 25 minuta u dvjema pulskim poslovnicama Germania Sporta, piše Slobodna Dalmacija.

Tako je na dva ista tiketa složio pravi mali "lancun" od 28 parova iz raznih sportova, a najveći mu je koeficijent bio 2,10 na utakmici Bundeslige između Borussije Mönchengladbach i Wolfsburga. Svi drugi susreti bili su s manjim koeficijentima, znači radilo se o očekivanim parovima. No, složit ćete se da je prava sreća da vam i od svih očekivanih parova uđu baš svi, osim, nažalost, jednog, i to zadnjeg.

Naime, Puljanin je u isto vrijeme do konačnog dobitka čekao dvije utakmice japanske J-league. I dok je utakmica Kobe – Nagoya klizila prema jedinici upisanoj u tiketu (završilo je 3:0 za domaćina), na drugoj utakmici, onoj između Urawe – Sapporoa, događala se prava drama

Urawa Red Diamonds bila je znatno bolja, čak su u 60. minuti dali gol koji je poništen zbog zaleđa, a u finišu utakmice minutu prije kraja gostujući vratar obranio je mrtvu šansu. Tako je susret završio neriješenim ishodom. Tako je ekipa Urawa Red Diamonds, ili u prijevodu Urawa crveni dijamanti, ovoga gospodina zavila u crno, jer da su na svojem terenu pobijedili Sapporo, on bi od jučer bio novi hrvatski milijunaš.

Je li tikete odigrao iz zezancije, s obzirom na skromne uloge od po tri kune, nikada nećemo doznati, ali da je Puljanin bio na pragu najvećeg dobitka u povijesti klađenja u Hrvatskoj, dokazujemo i s ova dva njegova ista tiketa koja sada "čame" jedan pokraj drugoga kao podsjetnik na to što je moglo biti. No, Germania ga nije ostavila praznih ruku. Igrač je odigrao dva listića s 28 parova po tri kune, a na svakom od njih je u akciji "Naplati promašaj" zaradio po 300 kuna jer se ulog kod jednog promašaja na ovakvom tečaju množi sa sto.

Da je ukupni tečaj bio veći, postojala je mogućnost i da se množi s tisuću. No, pitanje je može li se biti zadovoljan utješnim dobitkom od par stotina kuna (koliko god inicijalni ulog bio malen) ako vas je do 10 milijuna kuna dijelila jedna utakmica, štoviše, samo jedan jedini (regularan) gol, donosi Slobodna.

Foto: Slobodna Dalmacija

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa