Nikolina Josipu pala u zagrljaj na kućnom pragu

0
Foto: RTL/24sata
Foto: RTL/24sata

Nakon što su Mirjana i Lucija stigle na benkovačko imanje farmera Josipa, i Puljanka Nikolina se napokon pojavila na njegovom pragu. Čim je ušla u kuću i pozdravila se s Josipovom mamom Smiljanom, pala je u zagrljaj Josipu. Ljubljenje je počelo, a ostale dvije djevojke i mama mogle su samo gledati, piše 24sata.

- Cijela ova situacija s Nikolinom mi se čini kao glumatanje, čak mi je i Josipova reakcija kad ju je vidio nerealna - rekla je Mirjana ponukana time što je prije njezinog dolaska Josip bio ljut što se Nikolina nije pojavila kada i ostale djevojke, a to je curama bio i plan, koji je osmislila Nikolina ne bi li vidjela Josipovu reakciju.

- Zalutala sam - rekla je Nikolina, što se Luciji nije svidjelo. - Ako se nas dvije držimo dogovora, bilo bi u redu da se i ti držiš toga dogovora, a to je i bila njezina ideja, a ne naša! Zato sam rekla da je jako dvolična ženska - kazala je Lucija. Josipova mama je odmah zaključila da se Nikolina zaljubila. - Čini se da si mi se zaljubila u sina. Znači, postoji mogućnost da mi budeš snaja - zaključila je Smiljana, a Nikolina je kimala glavom, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa