Tražite posao? Evo tko zapošljava ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Sportski centar Tivoli iz Pule zapošljava Pizza majstora. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a plaća je od 5.000 kuna. Prijavite se putem oglasa na MojPosao.

Meneghetti Wine hotel & Winery, smješten pokraj Bala u Istri, zapošljava Materijalnog knjigovođu. Budući djelatnik će operativno osiguravati provođenje obrade kompletne dokumentacije vezano uz nabavu, utroške i otpise robe i materijala, sitnog inventara i ostalih vrsta zaliha, kontrolirati evidenciju o zaprimanju i izdavanju robe, provjeravati knjiženja svih promjena zaliha u programu LaserLine – Mat. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu na oglas do 26. travnja.

PROMO AUTO, tvrtka iz Poreča zapošljava Tehničkog savjetnika/mehaničara za dijagnostiku, mehaniku i autoelektriku. Potrebno je poznavanje rada sustava motornih vozila. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Ostale detalje pročitajte u oglasu.

Istria home je internet turistička agencija sa ponudom smještaja u kvalitetnim kućama za odmor i apartmanima na području Istre. Trenutno zapošljavaju Suradnika prodaje i unosa podataka u turističkoj agenciji. Iskustvo u radu na recepcijskim poslovima je prednost, a potrebne su razvijene komunikacijske vještine te fleksibilnost u pogledu radnog vremena.

Storm Security traži više Zaštitara na području Zagrebačke, Istarske, Primorsko-goranske i Zadarske županije. Ukoliko kandidat ne posjeduje dopuštenje za obavljanje poslova zaštitara, troškove edukacije snosi poslodavac, a osoba ne smije biti kažnjavana niti se protiv iste smije voditi kazneni ili prekšrajni postupak s elementima nasilja. Potrebna je i opća zdravstvena sposobnost.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa