Župan Flego primio državne prvakinje u mini odbojci

0

Istarski župan Valter Flego upriličio je danas, u sjedištu Istarske županije, u Puli, prijem za državne prvakinje u mini odbojci iz Odbojkaškog kluba Funtana-Vrsar. Čestitavši im na, drugu godinu za redom, osvojenoj tituli, župan Flego je naglasio da se i sam bavio sportom te zna da u njemu, kao i u životu, postoje pobjede i porazi.                 

„Velika je stvar biti državnim prvakinjama i želim vam još puno odbojkaških uspjeha. Drago mi je vidjeti da se bavite sportom i da u tome uživate. Sport je važan za razvoj motorike djece, ali i sportskog duha stoga nastavite dalje tim putem“, poručio je župan mladim odbojkašicama. 

Sedamnaest djevojčica u dobi do 11 godina, pohvalili su i predsjednik Kluba Marko Pulić te trener Abdel Zolota.

„Vrijedne su i marljivo treniraju, a s treninga izostaju u rijetkim slučajevima, zbog bolesti. I sam im želim zahvaliti na postignutim rezultatima jer biti dvije godine za redom prvakinjama u državi je velika stvar“, rekao je trener dodajući kako je on samo pomoćni kotač na bicikli.

Prijemu su prisustvovali i načelnik Općine Funtana Mladen Grgeta, zamjenik načelnika Općine Vrsaar Franko Štifanić, trenerica i tajnica Kluba Sanja Matukinja te predsjednica školskog odbora Nataša Radin Trifunović. 

Državno prvenstvo održano je 4. i 5. travnja, u Rovinju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa