sportski uspjeh u izraelu

Dočekana srebrna ekipa pulskih srednjoškolaca

0

Zamjenik gradonačelnika Grada Pule, Robert Cvek, zajedno s ravnateljicom Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu, Orhidejom Petković, dočekao je 23. ožujka u Titovom parku malonogometnu ekipu srednje Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu koja je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom srednjoškolskom prvenstvu u Izraelu.

Cvek je iskoristio priliku da čestita pobjednicima, profesorima, roditeljima i svima koji su doprinijeli da srebro dođe u Pulu. Malonogometna ekipa srednje Škole za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu pod vodstvom profesora Siniše Ivankovića ostvarila je 2017. povijesni uspjeh postavši prva ekipa iz Pule koja je pobijedila na državnom natjecanju.

To ih je ove godine odvelo u Izrael na srednješkolsko SP u Futsalu, na kojem su osvojili srebrnu medalju, nakon što su u finalu izgubili od Brazila. Najbolji je to rezultat ikad u Hrvatskoj  ostvaren na svjetskim srednjoškolskim natjecanjima, a hrvatskom školskom sportu velika promociju i priznanje za višegodišnje djelovanje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa