novo sjedište unilinea

Ministar Cappelli u Puli: Bitno ulagati i u turističke djelatnike

0

Ministar turizma Gari Cappelli sudjelovao je 16. ožujka u Puli na svečanom otvorenju novog poslovnog sjedišta Unilinea, vodećeg turoperatora u Hrvatskoj. Otvorivši novo poslovno i moderno poslovno središte na pet etaža ukupne površine 2530 m2, Uniline je simbolički označio i ulazak u novu razvojnu dimenziju koja proizlazi iz tehnoloških trendova te novih potreba i interesa korisnika turističkih usluga. 

„Osim vrlo važnog i nužnog ulaganja u visokokvalitetne smještajne kapacitete i javnu infrastrukturu, bitno je ulagati i u naše turističke djelatnike i to u njihovo obrazovanje i usavršavanje ali i putem osiguravanja ugodnog radnog okruženja i konkurentnih radnih uvjeta. Ovo novo funkcionalno i moderno poslovno središte zasigurno će djelatnicima Unilinea pružiti ugodnu radnu atmosferu i osjećaj pripadnosti“, izjavio je ministar Cappelli.

„Turističke agencije i turoperatori iznimno su bitni za hrvatski turizam ne samo zbog činjenice što su vrlo često prvi kontakt s našim gostima, već su ujedno i važan faktor u povezivanju dionika u turizmu i razvoju destinacija“, zaključio je Cappelli.

Uniline je danas po ukupnom prihodu sedma kompanija u hrvatskom turističkom sektoru te ove godine obilježava dvadeset i dvije godine postojanja i rada. U ovoj godini prilazi redizajniranju i usvajanju nove vizije, misije i brend ideje, pri čemu je otvaranje novog sjedišta, početna točka. U novim prostorima na novoj adresi dvije stotine zaposlenika imat će, između ostalog, na raspolaganju i pet konferencijskih prostora i poseban prostor za opuštanje. Po prvi puta u novim prostorima bit će objedinjeni i integrirani svi odjeli i službe, a fokus je na osmišljavanju kreativnih doživljaja u održivom okruženju te omogućavanju kvalitetnijih uvjeta rada za zaposlenike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa