PEUB: Crnogorski boćari taktiku razrađuju u kafiću

0
Crnogorska boćarska reprezentacija
Crnogorska boćarska reprezentacija

"Mi očekujemo sve medalje, a vidjet ćemo što ćemo osvojiti",rekao nam je u šali Bogdan Đurović, član crnogorske boćarske reprezentacije, koja će nastupiti na Prvenstvu Europe u boćanju koje se ovog tjedna održava u Pazinu. "Ponijeli smo mi za svaki slučaj medalje od kuće", dodao je u šali mlađi kolega Frano Petković .

Naime, na putu prema boćarskim terenima na kojima su jutros od 9 sati reprezentacije odrađivale treninge, naišli smo na četvoricu članova crnogorske reprezentacije, ne na treningu, već u kafiću.

Dok su na terenima talijanski, španjolski i hrvatski reprezentativci marljivo odrađivali treninge, bilo je simpatično susresti goste iz Crne Gore kako ispijaju piće i grade taktiku kroz razgovor o konkurentima.

"Ma mi smo vam tu kao domaći", rekao je Bogdan te je uz pohvale za organizaciju PEUB-a dodao kako su se u Pazinu jako dobro snašli. Članovi crnogorske reprezentacije Bogdan Đurović, Mihailo Đurovic, Frano Petković i Miroslav Petrović, nastupit će u klasičnoj disciplini, pojedinačnom natjecanju, u paru, krugu i brzinskom izbijanju.

"Pozivam gledatelje da nas podrže, a najdinamičnije discipline, time i najzanimljivije za širu publiku, bit će štafeta i brzinsko izbijanje", zaključio je na kraju Bogdan. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Trening hrvatske preprezentacije u dvorani
Trening hrvatske preprezentacije u dvorani
Talijani na terenima pod šatorom
Talijani na terenima pod šatorom
Crnogorski reprezentativci u kafiću
Crnogorski reprezentativci u kafiću

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa