U Štinjanu se potukli dvije Englezi - dvojica završili u bolnici s teškim ozljedama

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnove sumnje da su četvorica državljana Velike Britanije, dvojica 29-godišnjaka, 28-godišnjak i 22-godišnjak počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede.

Naime, u subotu 1. kolovoza oko 6,30 sati dvojica 24-godišnjih državljana Velike Britanije kretala su se pješice cestom od Štinjana prema Puntiželi. U jednom trenutku pored njih je prošlo vozilo, iz kojeg je netko prema njima bacio staklenu bocu. Mladići su radi toga negodovali te se vozilo zaustavilo i iz njega su izašla četvorica muškaraca, koji su ih fizički napali, a potom se udaljili s mjesta događaja.

Dvojica 24-godišnjaka prevezeni su u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, a policijski službenici započeli su s mjerama traganja za napadačima. Oni su pronađeni tijekom istog dana te je utvrđeno da se radi o državljanima Velike Britanije, dvojici 29-godišnjaka, 28-godišnjaku i 22-godišnjaku. Provedenim istraživanjem utvrđene su osnove sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede te se protiv njih podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa