Evo što izdavajamo iz ovotjedne ponude poslova!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Jadran Galenski zapošljava na tri radna mjesta: Tehničar proizvodnog održavanja, Specijalist proizvodnog održavanja te Specijalist općeg održavanja. Sva radna mjesta su u Rijeci, a rok prijave je 5. veljače. Detalji se nalaze u oglasu na MojPosao.

Tia partner je tvrtka koja se bavi veleprodajom pića. Trenutno zapošljavaju Vozača-dostavljača i Pomoćnog radnika u skladištu i distribuciji. Postanite dio postojećeg tima; rok prijave je 19. veljače.

SPAR uskoro otvara supermarket u Labinu te traže nove zaposlenike! Otvorene su dvije pozicije: Voditelj prijema robe i Voditelj mesnice. Zainteresirani? Pošaljite svoju molbu do 28. veljače.

Erste & Steiermärkische banka zapošljava Mlađeg blagajnika u Filijali Umag. Posao se sastoji od savjetovanja i podaje, transkcijskih poslova te servisiranja i administracije. Ako se smatrate dobrim kandidatom za ovaj posao, prijavite se na oglas do 7. veljače.

Istria home je internet turistička agencija sa ponudom smještaja u kvalitetnim kućama za odmor i apartmanima na području Istre. Zbog povećanja opsega posla zapošljavaju Suradnika prodaje i unosa podataka u turističkoj agenciji. Sve što vas čeka na ovom poslu, provjerite na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa