Herak imenovan glavnim menadžerom Hrvatskog nogometnog saveza

0
Ivan Herak
Ivan Herak

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza na svojoj današnjoj sjednici donio je nekoliko važnijih odluka vezanih uz imenovanja u HNS-u.

Doc.dr.sc. Ivan Herak iz Poreča, sadašnji profesor na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Osijeku, bivši ministar turizma i zastupnik u Saboru RH, imenovan je glavnim menadžerom HNS-a za strateško planiranje razvoja, EU fondove i upravljanje promocijom.

Herak iza sebe ima bogato iskustvo rada u nogometu s obzirom da je obnašao dužnosti izvršnog dopredsjednika NK Istra 1961, dopredsjednika Udruge klubova I HNL, a bio je i predsjednik porečkog Jadrana u vrijeme kada su dva puta bili prvaci II HNL i sudionici kvalifikacija za popunu I HNL.

Na istoj sjednici, Marijan Kustić, saborski zastupnik iz Novalje i predsjednik Nogometnog saveza Ličko-senjske županije, imenovan je za direktora natjecanja i infrastrukture HNS-a, a za glavnog instruktora HNS-a izabran je Sreten Ćuk, donedavni pomoćnik Branka Ivankovića u Iranu, nekadašnji trener Lokomotive i dugogodišnji glavni instruktor u nogometnom središtu Zagreb. On će upravljati i koordinirati radom Odjela nogometnog razvoja. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa