Alen Vitasović: 'Mislio sam da su Dragojević i Mišo svemirci'

0
Alen Vitasović, Dražen Turina Šajeta i Mladen Grdović (foto: 24sata)
Alen Vitasović, Dražen Turina Šajeta i Mladen Grdović (foto: 24sata)

Odrastao sam u malom selu pokraj Pule. Bilo je mirno i idilično. Nisam gradsko dijete, a nisam ni ruralno. Kako sam samotan tip, više sam se igrao sam nego s drugom djecom, prisjeća se, kako kaže, s ponosom i nostalgijom Alen Vitasović (49). Kao dijete, pjevač je igrao nogomet sam sa sobom i izlazio s prijateljima. Glazbom se počeo baviti veoma mlad, kao dječak, piše 24sata.

- Uvijek me pitaju što bih bio da nisam glazbenik. Bavim se svim i svačim no ništa ne znam raditi. Završio sam klasičnu gimnaziju od koje nemam ništa. Moj život uvijek je bio glazba - objašnjava Vitasović. Životni uzor mu je njegov otac, a glazbenih uzora nema, već sluša razne žanrove. Tijekom srednje škole počeo je nastupati po terasama restorana, a onda je nekoliko godina svirao po Skandinaviji, piše 24sata.

- Upoznao sam sve pjevače koji su tada bili popularni. Bio sam jako sretan kad sam uživo vidio Mišu Kovača i Olivera. Mislio sam da su takvi ljudi svemirci i da nikad neću dostići njihovu popularnost, a onda sam se našao uz njih. Shvatio sam da uz kvalitetu, ide i dobrota - kaže, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa