potrošači pišu ministarstvu

Najviše predstavki iz Pule, evo koji je grad na drugom mjestu!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Tržišna inspekcija Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u 2017. godini s područja Istarske županije zaprimila je ukupno 73 predstavke, i to iz područja trgovine, usluga te proizvodnje. Među gradovima, najviše ih je primljeno iz Pule - njih 42, pri čemu se 34 odnosilo na područje trgovine te osam predstavki iz područja usluga, doznajemo u Ministarstvu gospodarstva.

Iz Poreča, koji je je drugi po redu po brojnosti, zaprimljeno je ukupno osam predstavki, od kojih šest s područja trgovine te dvije glede usluga. Iz grada Buja zaprimljene su ukupno dvije predstavke koje su se odnosile na područje trgovine, iz Pazina tri, i to dvije s područja proizvodnje te jedna predstavka iz područja usluga. Iz Grada Novigrada lani je zaprimljena jedna predstavka koja se odnosila na usluge.

U Ministarstvu doznajemo da su iz grada Rovinja primili pet predstavki, od kojih su se dvije odnosile na područje trgovine, te tri na područje usluga. Iz grada Umaga zaprimljena je jedna predstavka koja se odnosila na područje usluga. Iz Labina zaprimljene su dvije predstavke koje su se odnosile na područje trgovine.

Iz grada Vodnjana zaprimljene su dvije predstavke, od kojih se jedna odnosila na područje trgovine, a jedna na usluge. Prema evidenciji Ministarstva gospodarstva zaprimljene su predstavke iz općina Sveta Nedelja, Tar – Vabriga te Medulin.

Po područjima, jedna predstavka iz općine Sveta Nedelja odnosila se na područje usluga, iz općine Tar – Vabriga stigle su dvije predstavke, od kojih po jedna s područja trgovine i usluga, dok su iz općine Medulin stigle tri predstavke koje su se odnosile na područje usluga. (K.S.R.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa