Pogledajte ovotjednu ponudu radnih mjesta u Istri!

0
Među ponuđenim poslovima je i predstavnik u kampu (foto: ilustracija)
Među ponuđenim poslovima je i predstavnik u kampu (foto: ilustracija)

SPAR uskoro otvara supermarket u Umagu te vas poziva da se prijavite na poziciju Voditelja supermarketa. Potrebno je višegodišnje iskustvo rada u trgovini, iskustvo u rukovođenju zaposlenih te odlične organizacijske i analitičke sposobnosti. Opis posla i ostale detalje pronađite u oglasu na MojPosao.

Tisak zapošljava Prodavače za rad diljem Zagreba i Zagrebačke županije, Umaga, Novigrada, Poreča, Rovinja, Zadra, Biograda, Benkovca, Vodica, Murtera, Tisnog, Pirovca, Dubrovnika, Korčule i Novalje. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 18. siječnja.

Adriatic Kamp zapošljava Predstavnika u kampu. Opis posla uključuje prihvat gostiju, naplatu i izdavanje računa, recepcijske poslove, čišćenje i održavanje mobilnih kućica. Detalje provjerite u oglasu.

Tommy, jedan od vodećih trgovačkih lanaca, zapošljava Rukovoditelje regije. Traže se zaposlenici za Zadarsku, Primorsko-goransku, Istarsku, Zagrebačku, Šibensko-kninsku, Splitsko-dalmatinsku i Dubrovačko-neretvansku županiju. Prijavu na oglas možete poslati do 12. siječnja.

Transcom World Wide je u potrazi za Agentima u službi za korisnike. Traže se dinamične, komunikativne, motivirane i prokativne osobe predane radu i postizanju ciljeva. Ako ste se pronašli u ovom opisu, prijavite se na oglas do 28. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa