mali stradalnici traže dom

Gricku se stanje poboljšalo: Stigao je Kiko!

0
Foto: čitatelj 24sata
Foto: čitatelj 24sata

Pas Gricko, koji živi u skloništu Veterinarske bolnice u Poreču i čije je posljednje dane obilježila velika tuga, napokon je malo živnuo i počeo jesti. Više nije sam i uz njega je napokon njegov brat Kiko. O Gricku smo pisali jer je njegov vlasnik poginuo u prometnoj nesreći 15. prosinca nadomak Poreča, piše 24sata.

U automobilu su s njim tada bila tri njegova psa. Jedan je poginuo zajedno s njim, a Gricko i drugi, šokirani i prestrašeni, pobjegli su nakon nesreće, piše 24sata.

Gricka su brzo našli istarski volonteri, a potraga za drugim psom trajala je danima. Za to vrijeme Gricko je bio u teškoj depresiji i odbijao je hranu. Isprva se mislilo da je pas za kojim se traga ženka, njegova sestrica, no ispostavilo se da je također riječ o mužjaku, Grickovom bratu. Zove se Kiko i nađen je u subotu, a čim ga je Gricko ugledao u skloništu živnuo je i stanje mu se poboljšalo, piše 24sata.

Tko želi da mu najbolji prijatelj postane Gricko ili Kiko iz porečkog skloništa neka se javi na broj 099/374-7424, a tko bi pružio dom Mikiju iz pazinskog skloništa neka zove 099/746-7006, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa