Dragana Belas nova predsjednica IDS-a Fažane

0
Dragana Belas
Dragana Belas

Dragana Belas nova je predsjednica Općinske podružnice IDS-a Fažana, odlučeno je 28. prosinca na Izbornoj skupštini. Na Skupštini je također izabrano i novo predsjedništvo kojeg čine Aleksej Mišan, Raul Marsetič, Claudia Valente Novak, Andrea Bilić, Ivan Marčeta, Nada Skandel, Ivan Geršić i Igor Škatar.

Novoizabrana predsjednica fažanskog IDS-a zahvalila se svima na ukazanom povjerenju i potpori te se ujedno zahvalila dosadašnjem predsjedniku Ivanu Geršiću na predanom radu i konsolidiranju podružnice tijekom proteklih godina. Predsjednica fažanskog IDS-a Dragana Belas istaknula je da „u narednom mandatu nastavit ćemo raditi na širenju članstva kao i na povezivanju članova, jer smatram da je upravo naše zajedništvo naša najjača snaga.“

Dodala je da će fažanski IDS  „u Općinskom vijeću nastaviti konstruktivan rad kroz lobiranje za brže provođenje projekata kao i predlaganje novih projekata koji su bitni za razvoj općine te za poboljšanje kvalitete života naših mještana.“

- Obzirom da sam dugi niz godina bila članica Kluba mladih IDS-a, zalagat ću se za približavanje politike IDS-a mladima, jer smatram da su mladi u politici polet i izvor novih ideja te da se uz iskustvo dugogodišnjih članova možemo puno toga postići, kazala je Belas naglasivši i da:

- Računam na angažman svih naših članova, simpatizera, ali i na sve mještane Fažane i Valbandona koji svojim idejama i sugestijama žele doprinijeti razvoju naše zajednice.

Dosadašnji predsjednik fažanskog IDS-a Ivan Geršić zahvalio se svima na uspješnoj dugogodišnjoj suradnji. U svom govoru osvrnuo se na realizirane programske ciljeve te je izrazio je veliko zadovoljstvo činjenicom da se rad podružnice nastavlja još većim entuzijazmom i intenzitetom.

- Izuzetno me veseli što i u ovom sazivu imamo iznimno kvalitetnih ljudi koji svojim neupitnim entuzijazmom i idejama žele doprinijeti razvoju cjelokupne zajednice, zaključio je Geršić. Nakon Izborne skupštine, održana je i konstituirajuća sjednica novog predsjedništva IDS-a Fažane na kojoj je Ivan Geršić izabran za potpredsjednika Općinske podružnice IDS-a Fažana, a Andrea Bilić za tajnika. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa