Svečano potpisani ugovori s novim stipendistima u Vodnjanu

0
Vodnjanski stipendisti
Vodnjanski stipendisti

U prostorijama Grada Vodnjana 27. prosinca održano je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju između Grada Vodnjana te učenika i studenata koji su stekli uvjete za stipendiranje u školskoj/akademskoj godini 2017./2018.

U uvodnim riječima, gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović čestitao je svima na dosadašnjim rezultatima te radu koji ulažu u učenje i zalaganje u svojim školskim i akademskim sredinama, te im poručio da su oni ponos svojih roditelja i Grada.

Za školsku/akademsku 2017./2018. godinu odobreno je 14 novih stipendija, 9 studentskih i 5 učeničkih stipendija. Grad Vodnjan trenutno isplaćuje sveukupno 44 stipendista, što studentskih što učeničkih. Stipendije se odobravaju do kraja školovanja (učeničkog ili studentskog, ovisno o vrsti Ugovora) uz obvezu redovnog dostavljanja potvrde o upisu u narednu školsku/akademsku godinu do 31. listopada tekuće godine.

Korisnici stipendije imaju pravo na isplatu iste za vrijeme trajanja obrazovnog programa, a to podrazumijeva za ukupno deset mjeseci, od rujna do lipnja. Studentske stipendije iznose 800 kuna, a za one stipendiste čiji je prosjek ocjena iznad 4,5 u protekloj godini, stipendija iznosi 1.000 kuna. Učeničke stipendije iznose 600 kuna.

Studenti koji su ostvarili pravo na stipendiju Grada Vodnjana za akademsku godinu 2017./2018. jesu: Lara Celija, Nensi Dobranović, Kristina Brana, Samanta Tomičić, Roni Matošić, Kevin Babin, Debora Smoljan, Ivor Borovečki i Ermanno Moscarda.

Učenici koji su stekli pravo na učeničke stipendije u školskoj godini 2017./2018. jesu: Valentina Vitasović, Lara Radolović, Leonardo Piccinelli, Lorenzo Privrat i Andrija Žufić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa