Ana Černjul jednoglasno izabrana za predsjednicu IDS-a Višnjana

0
Vodstvo višnjanskog IDS-a
Vodstvo višnjanskog IDS-a

Na nedavno održanoj Izbornoj skupštini Općinske podružnice IDS-a Višnjan, Ana Černjul jednoglasno je izabrana za novu predsjednicu. Također, na skupštini je izabrano i novo predsjedništvo kojeg čine: Irina Riđić, Martin Velenik, Patrik Smolica, Nina Korlević, Gordana Bočkor, Stefano Sinožić i po funkciji Ana Černjul. Novoizabrana predsjednica višnjanske podružnice IDS-a zahvalila se svima na ukazanom povjerenju i potpori kazavši:

- Jedno je sigurno, mi koji smo danas ovdje nećemo štedjeti nikoga, niti kritikama niti pohvalama. Sigurna sam da će naši mještani prepoznati kvalitetu i predan rad našeg tima, a jednako sam sigurna, da višnjanke i višnjanci dijele vrijednosti i kontinuitet politike naše stranke, a na nama je da ih podsjetimo za što se zalažemo!

Černjul je nadalje istaknula kako će u narednom periodu intenzivno raditi na vraćanju povjerenja mještana u rad višnjanskog IDS-a, kao i na jačanje članstva stranke.

- Mi smo prije svega tim i kao tim ćemo nastaviti raditi dalje. Zajedništvo je naša snaga, a jaki smo onoliko koliko se držimo zajedno. U mandatnom razdoblju pred nama nastojat ćemo biti bit ćemo prisutni, proaktivni i konstruktivni, kazala je predsjednica Černjul dodavši:

- Prijeko je potrebna izravna dvosmjerna komunikacija s mještanima te ćemo slijedom toga aktivno zastupati njihova prava i vrijednosti, te biti izravan korektivni faktor Općinskoj upravi – za pošteno, racionalno, učinkovito i održivo upravljanje našim Višnjanom. Predsjednica višnjanskog IDS-a je naposljetku pozvala sve članove, simpatizere, ali i sve one mještane Višnjana koji svojim idejama i sugestijama žele doprinijeti razvoju zajednice.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa