Emil Daus ponovno predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Pazinštine

0
Valter Flego i Emil Daus
Valter Flego i Emil Daus

Ovog je tjedna u Draguću održana Izborna skupština Zajednice podružnica IDS-a Pazinštine na kojoj je Emil Daus ponovno izabran za predsjednika. Predsjednik IDS-a Pazinštine zahvalio se svim fiducijarima Skupštine na iskazanoj podršci te je u srdačnom obraćanju istaknuo:

– Zahvalan sam na podršci članica i članova skupštine ZP-a IDS-a Pazinštine na još jednom mandatu i moram istaknuti da mi je u ove protekle četiri godine najveću sreću i zadovoljstvo činio sve veći broj novih članova koji žive ideje IDS-a, sve veća uključenost mladih i žena, sve veća prepoznatljivost Pazinštine na političkoj karti Istre i sve veća povezanost i spremnost na međusobnu pomoć svih članova, bez obzira iz kojeg područja dolaze, kazao je Daus te istaknuo:

- Ta zajednička forza daje mi motiva za još jedan mandat predsjednika IDS-a Pazinštine u kojem je cilj još više pažnje posvetiti mladima koji bi u budućnosti trebali preuzeti upravljanje svojim zajednicama, a pogotovo u onim sredinama gdje IDS trenutno ne upravlja. Upravo su mladi prepoznali politiku IDS-a kao ispravnu, učinkovitu i prosperitetnu, naglasio je predsjednik IDS-a Pazinštine.

- Naši građani prepoznaju i uvažavaju politiku IDS-a što su nam jasno dali do znanja na posljednjim lokalnim izborima. Izuzetno me veseli što smo uspjeli realizirati program IDS-a i što na Pazinštini imamo i puno mladih koji će, kazao je, uz iskusnije članove, unijeti jednu novu svježinu svojim entuzijazmom. Naposljetku, Daus se zahvalio i predsjedništvu IDS-a na čelu s predsjednikom Borisom Miletićem na pomoći, suradnji i podršci.

Na Skupštini ZP-a, izabrana su također tijela Predsjedništva ZP IDS-a Pazinštine. Tako je Ivan Mijandrušić izabran za potpredsjednika, Zlatko Jurman potvrđen je za tajnika, dok je za člana Predsjedništva izabran Adriano Lušić.

Predsjedništvo ZP IDS-a Pazinštine broji 14 članova, pa uz gore navedene članove, u sastav Predsjedništva ulaze, sukladno Statutu IDS-a,  i predsjednici podružnica: Davor Sloković (GP IDS-a Pazin),  Armando Lušetić (OP IDS-a Cerovlje), Giuseppina Radoslav (OP IDS-a Karojba), Ivan Buždon (OP IDS-a Lupoglav), Sandi Bančić (OP IDS-a Tinjan), Branko Dajčić (OP IDS-a Sv.Petar u šumi), Marčelo Kaligari (OP IDS-a Motovun), Đeni  Aničić (OP IDS-a Gračišće), te do Sabora IDS-a i član Predsjedništva IDS-a Igor Merlić i potpredsjednik IDS-a Renato Krulčić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa