Predsjednik Uprave Valamara dobitnik nagrade Zlatna koza

0
Valter Flego i Željko Kukurin
Valter Flego i Željko Kukurin

Na svečanosti u hotelu Lone 19. prosinca dodijeljene su prestižne nagrade Turističke zajednice Istarske županije Zlatna koza - Capra d'oro. Valamar Riviera na čelu sa Željkom Kukurinom, predsjednikom Uprave, ponovno je potvrdila status vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj. Zlatna koza dodijeljena je Kukurinu za iznimne rezultate u poslovanju.

Valamar Riviera ove je godine ostvarila investicije u vrijednosti od 906 milijuna kuna, čime je realiziran najveći godišnji investicijski ciklus u hrvatskom turizmu, a otvoreno je i više od 1000 novih radnih mjesta. U 2018. godini Valamar nastavlja sa značajnim ulaganjima s ambicijom daljnjega dvoznamenkastog rasta poslovanja i vrijednosti te do 2020. godine planira investirati oko dvije milijarde kuna u repozicioniranje portfelja prema ponudi visoke kvalitete.

„U proteklih smo nekoliko godina zbog intenzivnog rasta postali jedan od 10 najvažnijih gospodarskih subjekata prema nizu ključnih pokazatelja kao što su rast poslovanja i vrijednosti, zapošljavanje, visina ulaganja, društvena odgovornost, izvoz, vrijednost dionice, odnosi s investitorima i upravljanje financijama. Danas imamo veliku odgovornost jer je Valamar Riviera vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj koja zapošljava 6000 djelatnika, upravlja s 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta i posluje u pet destinacija. Vjerujemo da su djelatnici i kvaliteta najveće vrijednosti koje imamo te ćemo i dalje slijediti Valamarovu formulu: ulaganje u djelatnike i kvalitetu, ulaganje u proizvode i destinacije na društveno odgovoran i održiv način, naš su put do dugoročnog uspjeha“, rekao je Željko Kukurin.

Nagrade Zlatna koza - Capra d'oro, već se tradicionalno dodjeljuju za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre u kategorijama Eventi, Inovativni proizvodi, Turistički proizvodi, Vizualne komunikacije te istaknuti pojedinci.

Najnovije vijesti