U subotu Božični šahovski turnir Vodnjan 2017

0
Organizator i domaćin turnira je Šahovski klub Vodnjan
Organizator i domaćin turnira je Šahovski klub Vodnjan

U subotu, 16. prosinca u Domu Mladih u Vodnjanu održat će se Božični šahovski turnir pod nazivom Vodnjan 2017. Turnir će započeti u 11 sati, a kako je isti međunarodnog karaktera očekuje se dolazak gostiju iz Slovenije i Italije, ali i iz drugih susjednih zemalja.

Turnir je zajednički za šahistice i šahiste, te je podjeljen u dvije dobne kategorije, prva do 12 godina i druga do 16 godina.Igrati će se švicarski sustav, 7 kola, FIDE-varijanta a u slučaju manjeg odaziva Berger. Tempo igre je 10 minuta + 5 sekundi dodatka za svaki odigrani potez, počevši od prvog poteza. U slučaju da svi igrači i igračice budu imali FIDE ID broj turniri će se rejtingirati za Fide rejting listu za rapid šah (ubrzanu igru).

Upisnina iznosi 30,00 kn u koju su uračunati piće, grickalice i pizza po završetku turnira.Organizator osigurava šahovske garniture za sve sudionike turnira.

Organizator i domaćin, Šahovski klub Vodnjan u suradnji sa Šahovskim savezom Istarske županije pripremio je brojne i vrijedne nagrade(pehari, medalje, šahovske garniture, šahovsku literaturu i puno slatkih poklona).

Turnirski program: prijave do 16. prosinca 2017. godine do 10:30 sati.

Sportska zajednica Grada Vodnjana i Grad Vodnjan pokrovitelji su manifestacije, te na ovaj način žele promovirati i poticati šahovsku igru s naglaskom na djecu i mlade, te u suradnji sa ŠK Vodnjan nedavno su pokrenuli školu šaha u suradnji sa OŠ Vodnjnan-Dignano.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa