Žive jaslice u Poreču odgođene za sedam dana

0
Razlog odgode živih jaslica je najava kiše
Razlog odgode živih jaslica je najava kiše

Uprizorenje poznatih živih jaslica iz Sv.Lovreča na porečkom Adventu održat će se, umjesto sutra, u nedjelju 17. prosinca 2017. Do promjene termina došlo je zbog najavljene kiše, a gostovanje u Poreču Lovrečanima će biti prvo ovogodišnje uprizorenje. Program će na Trgu Matije Gupca početi u 17 i trajati do 20 sati, sa sveukupno tri uprizorenja. Posjetitelje će dočekati betlehemska obitelj, pastiri, kraljevi, anđeli i stražari, kao i stari zanati, dok će priču ukazanja pratiti pripovjedač te zbor s prikladnim pjesmama.

Danas posjetitelje na Adventu Poreč očekuje besplatno klizalište, Kuća Djeda Mraza i ponuda ugostitelja u adventskim kućicama, te predstava za djecu „Zimski san“ udruge Birikina u 18 sati. Od 19.30 sati kreće koncert Febre, a nakon toga nastupa popularna Vatra. Vremenska prognoza za večeras je dobra, tako da se na Trgu Matije Gupca vidimo u velikom broju.

S obzirom na to da dugoročne prognoze najavljuju promjenjivo vrijeme kroz cijeli prosinac, posjetitelje pozivamo da se o eventualnim promjenama u programu informiraju na www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec    

Kako bi u svakom trenutku mogli pratiti atmosferu na Trgu Matije Gupca, postavljene su kamere u Parku: https://www.youtube.com/watch?v=9JPWBnrfxN8&feature=youtu.be i na klizalištu: https://www.youtube.com/watch?v=uMmYb76l1kA , s live prijenosom.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera, dok su suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa