lider:

Ovo su najmoćnije žene istarskog biznisa!

0
Gordana Deranja, Tamara Perko i Virna Višković Agušaj
Gordana Deranja, Tamara Perko i Virna Višković Agušaj

Puljanka Tamara Perko, predsjednica Uprave Hrvatske banka za obnovu i razvitak zasjela je na visoko treće mjesto liste 10 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa, predstavljene u sklopu 7. međunarodne konferencije Žene u biznisu koja je održana u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Poslovni tjednik Lider, u suradnji s tvrtkom Bisnode, već 13 godina objavljuje listu 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa prema upravljačkoj moći, odnosno ukupnim prihodima koje su kompanije kojima upravljaju ili nadziru ostvarile u prošloj godini.

Tako listu 300 najmoćnijih čini 50 predsjednica uprava, 150 članica uprava te 100 članica nadzornih odbora, dok je TOP 10 najmoćnijih izbor Liderove redakcije. Nagrade i priznanja najmoćnijima dodijelio je glavni urednik Lidera Miodrag Šajatović.

Na desetom je mjestu Gordana Deranja, predsjednica Hrvatske udruga poslodavaca, također iz Pule, a Istranki, ili osoba povezanih s Istrom, ima i na listi 300 najmoćnijih žena hrvatskog biznisa.

Na listi predsjednica uprava su se tako našle Rapčanka Virna Višković Agušaj iz Holcima na 18. mjestu te Aleksandra Krebel Kostrenčić iz pazinskog Kamena. Na listi članica uprave tu su tri vodeće žene Valamar Riviere – Ivana Budin Arhanić, Ljubica Grbac i Vesna Tomić.

Na listi članica nadzornih odbora mogu se vidjeti Renata Kašnjar-Putar iz Uljanika, Marica Šorak-Pokrajac, Erika Zgrablić i Ida Lokmer iz Adris-Grupe te Mara Cvek iz Maistre. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa