Dani Skadarlije u Bodulki

Beogradski gastronom za vas priprema srpske specijalitete!

0
Daniel Daljević: Jedan od specijaliteta bit će gulaš u lepinji
Daniel Daljević: Jedan od specijaliteta bit će gulaš u lepinji

Prosinac je posebno veseo i svečan mjesec u godini, a u šišanskom restoranu Bodulka, pod palicom Duška Černjula, kulinarskom legendom i šefom Ceha ugostitelja Istre, odlučili su svojim gostima ponuditi okuse koji su starijoj generaciji poznati, no većina mladih nije ih nikada kušala. Stoga su u goste pozvali legendarnog skadarlijskog boema i slavnog beogradskog profesora gastronomije Daniela Daljevića koji će u Šišanu gostovati od 6. do 12. prosinca.

Poznati šef kuhinje na pet je dana beogradsku Skadarliju zamijenio za Bodulku u Šišanu, gdje će pripremati i kuhati neke od svojih najpoznatijih specijaliteta: poput dunavske paštete, gulaša u lepinji, teletine ispod saća s kajmakom, dimljenih butkica na podvarku, prebranca, skadarlijskog bureka s jabukama ili poznatih orasnica…. Sa sobom će donijeti i čuvene dunavske čvarke, poznati srpski kajmak, ajvar, užički pršut od govedine, pihtije i izbor finih sireva…..

Svi gosti moći će u specijalitetima uživati uz zvučnu kulisu skadarlijskih boema Brane i Jovice! Nema sumnje da će ovaj gastronomski spektakl i poseban događaj uz zvuke starogradskih pjesama privući ljubitelje dobre hrane, kapljice i glazbe. (Damir Strugar)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa