Općina Medulin dijeli božićne poklon pakete

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Općina Medulin i ove je godine pripremila božićne poklon pakete za mališane jasličkog i vrtičkog uzrasta sa svojeg područja. U ponedjeljak 18. prosinca 2017. godine u prostoru centralnog vrtića DV Medulin, (Munida 3A, Medulin) održati će se dvije izvedbe predstave „Vile i vilenjak“ u realizaciji odgojitelja DV Medulina te će uz druženje s Djedom Mrazom biti podijeljeni poklon paketi za svu djecu koja ne pohađaju DV Medulin.

Pozivamo sve roditelje i djecu s područja općine Medulin koja pohađaju privatne vrtiće na području općine Medulin, privatne ili gradske vrtiće u gradu Puli kao i djecu koja ne pohađaju jaslice/vrtić a prijavljena su za podjelu božićnih poklon paketa po Pozivu Općine Medulin da dođu u DV Medulin 18. prosinca prema ovom rasporedu: 17 sati – program za djecu jasličke dobi (0 – 2,11 godine), 18.30 sati – program za djecu vrtićke dobi (3 – 7 godina).

Općina Medulin svojim najmlađim mještanima i njihovim obiteljima želi ugodne i vesele božićne blagdane te sretnu Novu 2018. godinu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa