Franko Gergorić novi predsjednik bujskog IDS-a

0
Franko Gergorić
Franko Gergorić

Na izbornoj skupštini Gradske podružnice IDS-a Buje, održanoj 4. prosinca, za predsjednika je jednoglasno izabran Franko Gergorić. Na Skupštini je također izabrano i novo predsjedništvo kojeg čine Rino Duniš, Arijana Brajko, Jelena Bojić, Nino Činić , Manuel Makovac, Moreno Pucer, Franco Basiaco, Stjepan Brala, Roberto Hrobat, Maurizio Franceschini, Fermino Civitan te po funkciji Fabrizio Vižintin.

Novoizabrani predsjednik bujske podružnice IDS-a zahvalio se svima na ukazanom povjerenju i potpori te se ujedno zahvalio dosadašnjem predsjedniku Francu Basiacu na predanom radu i ostvarenim rezultatima tijekom proteklih godina.

- Ovo je za mene velik izazov kojeg ću objeručke prihvatiti jer vjerujem u snagu IDS-a i u vrijednosti koje IDS baštini. Uvjeren sam da zajedništvom i timskim radom možemo polučiti izvanredne rezultate koji će se u konačnici reflektirati na gospodarstvo Buja ali i na bolji standard svih naših građana, kazao je Gergorić.

Novoizabrani predsjednik se prisjetio dana iz mladosti kada je bio aktivan član Kluba mladih IDS-a te je slijedom toga kazao kako u aktualnom mandatu želi napore usmjeriti na pomlađivanje stranke, jer kako je naveo, smatra da su mladi pokretač razvoja. Gergorić se naposljetku osvrnuo i na inicijativu osnivanja podružnice Kluba žena IDS-a Buja jer smatra kako i žene svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem mogu uvelike pridonijeti jačanju bujske podružnice.

- Kao predsjednik računam na angažman svih naših članova, simpatizera, ali i na sve građane Buja koji svojim idejama i sugestijama žele doprinijeti razvoju naše zajednice.

Predsjednik Gradske podružnice IDS-a Buje je na samom kraju zaključio kako će posebnu pažnju posvetiti uključivosti i transparentnosti te na jačanju same podružnice.

Gradonačelnik Buja Fabrizio Vižintin također je iskoristio priliku i čestitao svim izabranim kazavši:

- IDS je jamac sigurnosti, stabilnosti i napretka u Bujama, stoga sam uvjeren da ćemo svi zajedno uspješno zakoračiti u nove izazove i uspješno prijeći put koji smo zacrtali, a to je put rasta i razvoja, otvaranja novih radnih mjesta, novih investicija i boljeg životnog standarda naših sugrađana. Na tom putu nećemo gubiti ni dana, a u naredne četiri godine želim da zajedno gradimo Buje i nižemo uspjehe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa