Nakon sudara istukao vozača koji je skrivio nesreću i otišao

0
Njemački državljanin nije stao na znak "stop"
Njemački državljanin nije stao na znak "stop"

Sudionik prometne nesreće s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih, najprije je verbalno, a potom i fizički napao vozača koji je nesreću skrivio. Prometna se dogodila 26. kolovoza oko 14.20 na raskrižju Zadarske i Rakovčeve ulice u Puli, kada je 25-godišnji njemački državljanin vozeći Fiat njemačkih tablica Zadarskom ulicom, došao na raskrižje s Rakovčevom ulicom te zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom te ušao u raskrižje ne poštujući prometni znak stop.

Stoga se frontalno sudario s Fiatom pulskih tablica kojim je Rakovčevom upravljao nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće, nepoznati vozač započeo je verbalno, a potom i fizički napadati 25-godišnjaka nakon čega se udaljio.

Djelatnici Prometne policije su 27. kolovoza oko 12,30 sati pronašli i uhitili 32-godišnjaka iz Pule koji napao njemačkog vozača i potom napustio mjesto nesreće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osim prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz oblasti Zakona o sigurnosti prometa na cestama, počinio i kazneno djelo izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude obzirom da je automobilom upravljao za vrijeme dok mu je bila izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja. Protiv njega se podnosi optužni prijedlog i kaznena prijava.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa