Glasan seks uznemirio stanare pulskog nebodera: Susjedi, parite se diskretno i uljuđeno!

0
Neispavane susjede smeta buka
Neispavane susjede smeta buka

"Molim susjede kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljuđeno", stoji u poruci koja je osvanula u jednom pulskom neboderu. Poruku su potpisali neispavani susjedi, očito neispavani i iziritirani "ljubavnim" zvukovima.

Vjerojatno su neispavane susjede u snu ometali seksualno aktivni susjedi koji su zbog velikih vrućina ostavljali otvorene prozore, pa se tako ljubavni zanosi čuli više nego što bi trebalo.

Osoba koja je fotografirala poruku zamolila nas je da ne napišemo u kojem je neboderu riječ, kao i da ne imenujemo njega jer bi, kaže, to moglo dodatno naljutiti susjede. Radi se, kaže, o starijim osobama koji očito imaju problema sa spavanjem.

Poruka iz hodnika nebodera
Poruka iz hodnika nebodera
"Molim neaktivne susjede da potraže stan u nekom mirnijem kvartu, a stanove prepuste unucima ili prodaju mladim i veselim parovima. U dvorištu imamo dječje igralište na kome se jedva skupi 5-6 djece", odgovorili su neispavanim susjedima na facebooku ispod fotografije, aludirajući na poboljšanje demografske situacije u kvartu. "Moglo je pisat u potpisu i ljubomorni susjedi", kaže drugi komentator.

Koliko su susjedi zaista neispavani, očito je i po tome što u prvoj riječi u poruci nedostaje slovo. Nadamo se da će dolaskom hladnijih dana svi susjedi pozatvarati prozore i da će se ovi željni sna naspavati, a da će mlađi susjedi nastaviti raditi na poboljšanju demografske slike, pa će se u parku dogodine igrati još koje dijete više. Stariji susjedi neka se prisjete svojih mladih dana, tko zna, možda se ponovo probudi neka iskrica, pa će cijeli kvart biti ispunjen ljubavnim zvucima i nitko nikome neće smetati. (Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa