Filip Macan opet izabran za predsjednika IDS-a Vodnjana

0
Izvještajno-izborna skupština IDS-a u Vodnjanu
Izvještajno-izborna skupština IDS-a u Vodnjanu

Filip Macan izabran je za predsjednika Gradske podružnice IDS-a Vodnjan, odlučeno je jednoglasno na sinoć održanoj Izvještajno-izbornoj skupštini u Vodnjanu. Za članove Predsjedništva vodnjanskog IDS-a izabrani su Moris Ivančić, Moira Drandić Pauro, Slobodan Draković, Stanislav Rojnić, Silvija Faris, Davor Pinzan, Andrea Manzin, Barbara Ljevar, Ester Geissa Đurić, Enea Codacci te po funkciji Klaudio Vitasović i Corrado Ghiraldo. Predsjednik IDS-a Vodnjana zahvalio se svim članovima na ukazanoj podršci te na velikom doprinosu tijekom cijelog mandata.

- Upravo nas ta podrška još više motivira i obvezuje da zajedno sa svima vama, sa svim građanima, nastavimo graditi dalje našu Vodnjanštinu i realizirati sve one programe i projekte koje smo zajedno zacrtali. Nastavit ćemo raditi odgovorno, sa ljubavlju i srcem prema našem Gradu, istaknuo je Macan pozvavši sve građane na suradnju i zajedništvo.

Predsjednik IDS-a Vodnjana naglasio je i da su kroz rad u gradskoj upravi i Gradskom vijeću nastavili sa svim ranije započetim projektima te pokrenuli nove investicije po pitanju komunalnog uređenja, izgradnje infrastrukture i obnove starogradskih jezgri naših naselja.

Dodao je da svi građani Vodnjanštine s pravom mogu biti ponosni na postignute rezultate u proteklom razdoblju, posebno na području poljoprivrede, turizma, gospodarstva i kulture. Također, istaknuo je Macan, izuzetno nas veseli što se gospodarstvo Vodnjanštine ponovno budi i raste.

- U Vodnjanu su otvoreni novi poslovni pogoni poput Infobipa i Lesnine koja se upravo dovršava, a koji zapošljavaju na stotine ljudi iz Vodnjana i okruženja dok se svakodnevno izvode građevinski radovi na proširenju postojećih poslovnih pogona i na izgradnji novih poslovnih kapaciteta brojnih gospodarstvenika, kazao je predsjednik IDS-a Vodnjana Filip Macan  te je zaključio: - Postajemo sve više sredina u kojoj je ugodno živjeti, stvarati i boraviti i to će i dalje biti naš glavni cilj, stoga vas pozivam i dalje na zajedništvo te na predan angažman na dobrobit zajednice!

Naposljetku, na Skupštini su izabrani i fiducijari za Sabor IDS-a: Tea Cvek, Cristina Demarin, Klaudio Vitasović, Tedi Chiavalon, Pietro Demori i Lucio Toffetti, dok su zamjenici Andrea Manzin, Moris Ivančić, Barbara Ljevar, Matteo Moscarda, Nenad Štokovac i Silvija Faris.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa