Uručene nagrade za najljepše okućnice i izloge u Umagu

0
Nagrađeni sa svojim domaćinima iz Grada i TZ-a
Nagrađeni sa svojim domaćinima iz Grada i TZ-a

Grad Umag i Turistička zajednica grada Umaga, s ciljem promoviranja uređenja i kvalitete življenja u gradu, već tradicionalno krajem godine nagrađuju najbolje uređene okoliše stambenih ili poslovnih objekta koji čine bitnu kariku u stvaranju imidža našeg lijepog Umaga.

Nakon posjeta i pregleda stručne komisije u sastavu ing. Ester Brajković Vladilo, Ivane Coslovich i Ive Jakac Brajković, Turističko vijeće TZ-a Umag, na sjednici održanoj dana 31. listopada donijelo je Odluku o dodjeli priznanja i novčanih nagrada za najbolje uređeni okoliš stambenog objekta i najljepše uređeni izlog na području Grada Umaga u 2017. godini. Nagrade su uručene 22. studenog, nakon održane sjednice Skupštine Turističke zajednice grada Umaga.

Kategorija najljepše uređenih okućnica donijela je dva nagrađena kandidata. Drugoplasiranom je proglašena okućnica Renate Celić iz Umaga, za koju su dodijeljeni priznanje i novčana nagrada od 1.000 kuna, dok je „zlatnu medalju“ uzela Sonja Pertić iz Zambratije. Za nedvojbeno  najljepše uređeni okoliš stambenog objekta dodijeljeno je prigodno pismeno priznanje te novčana nagrada u iznosu od 2.000 kuna.

Nagrada za najljepše uređeni izlog pripala je ove godine Cvjetnom studiju Flores Umag, koji je nedavno proslavio prvu godišnjicu uspješnog djelovanja, a kojemu je ovom prilikom dodijeljena nagrada od 700 kuna. Nagrađivanjem okućnica, izloga i okoliša Grad Umag i TZ grada Umaga žele potaknuti građane da se prijave na natjecanje i pokažu rezultate svog truda i rada. Natjecanje je ujedno i vid nagrađivanja građana Umaga koji svojim doprinosom uljepšavaju sliku tog grada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa