Nove tri nagrade Valamarovom Camping Resortu Lanterna

0
Nagrađeni Valamarov tim
Nagrađeni Valamarov tim

Valamarov Camping Resort Lanterna dobio je čak tri nagrade na 11. Kongresu hrvatskog kampinga održanom u organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH) od 13. do 15. studenog u Šibeniku.

Camping Resort Lanterna osvojio je KUH-ovu nagradu Inova Camp 2017 za inovativni koncept Happy Dog Premium Village. Riječ je o novom naselju mobilnih kućica, idealnom za nezaboravan i opuštajući odmor uz svakodnevne radosti s četveronožnim prijateljima. Sve su mobilne kućice Happy Dog Premium i Happy Dog Premium Family ograđene i sadržavaju dvije ili tri spavaće sobe, krevet za pse s jastukom i najmanje 50 prekrivača za jednokratnu upotrebu, toalet za pse, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, opremljenu kuhinju i dvije kupaonice. Poseban užitak pruža i prostrana natkrivena terasa s kućicom za pse, sjedećom garniturom, ležaljkama i roštiljem, idealna za ljetno ljenčarenje. Tu je i obližnja šljunčana i stjenovita plaža za pse, specijalizirana trgovina i salon za uređivanje te bar. U neposrednoj blizini plaže posebna je zona prilagođena različitim igrama i aktivnostima pasa, a jedan je dio posebno namijenjen treninzima pokretljivosti i razvitku njihovih vještina.

Camping Resort Lanterna je osvojio i dvije nagrade koje dodjeljuje slovenski kamping internetski portal www.avtokampi.si zajedno sa slovenskim proizvođačem mobilnih kućica i glamping šatora Adria, i to prema glasovima samih slovenskih kampista: prvo mjesto u kategoriji velikih istarskih kampova te drugo mjesto u kategoriji hrvatskih kampova s najboljim mobilnim kućicama. U istom izboru slovenskih kampista treće mjesto u kategoriji velikih kampova na Kvarneru osvojio je Valamarov kamp Ježevac na otoku Krku.

Također, KUH-ovo priznanje Croatia’s Best Campsites 2018 osvojilo je čak 11 Valamarovih kampova: Krk, Lanterna, Ježevac, Marina, Bunculuka, San Marino, Zablaće, Padova, Orsera, Solaris i Istra, potvrdivši tako  iznimnu razinu svoje kvalitete i usluge.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa