Tony Cetinski Mercedesom pregazio muškarca koji je ležao na cesti

0
Foto: Google
Foto: Google

Poznati pjevač Toni Cetinski 3. studenog je u Rovinju oko 14 sati u jednosmjernoj ulici pregazio pješaka koji je ležao na cesti. Osoba je smrtno stradala, a prema informacijama iz Policijske uprave Istarske zasad se ne zna je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog. Očevid je u tijeku.

- Rovinjskoj je policiji oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke Mercedes pregazio u tijelo muškarca koji je ležao na kolniku. Policija je osigurala mjesto događaja, a nakon obavljanja očevida će biti jasnije je li muškarac poginuo u prometnoj nesreći ili je u pitanju nešto drugo, poručili su nam u Policijskoj upravi Istarskoj.

Neslužbeno saznajemo da je riječ o vrlo uskoj jednosmjernoj ulici u kojoj je nemoguća brza vožnja te da nije sigurno je li muškarac ležao na cesti i u kakvom stanju. Na intervenciju su pozvani i vatrogasci koji su podignuli Mercedes, koji se zaustavio na tijelu nesretnog muškarca.

Na lice mjesta došao je i Tonijev otac Mirko Cetinski, koji je bio u šoku. Kazao je da se radi o nesreći te da je na toj cesti nemoguće voziti brzo, piše Jutarnji list

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa