dan općine

Dođite na besplatni koncert Zabranjenog pušenja u Rašu!

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Uz besplatan ulaz, rock skupina „Zabranjeno pušenje“ održat će 4. studenoga, od 21 sat, koncert na trgu u Raši, u povodu Dana općine Raša. Koncert neće ovisiti o vremenskim prilikama, budući da će na trgu biti postavljen veliki šator. 

„Pušenje“ i Raša se dokazano vole. Naime, bend je prije točno dvije godine na raškome trgu snimio spot za pjesmu „Sve u tvoje ime“ s albuma „Radovi na cesti“, uz sudjelovanje lokalnih statista. Raša je kao lokacija izabrana zbog njene povijesti, koja se uklopila u tematiku pjesme, te arhitektonske vrijednosti naselja. 

Pušenje stiže u „najmlađi grad u Istri“ nakon što je u Zagrebu  velikim koncertom obilježilo 20 godišnjicu izlaska albuma "Fildžan viška" koji je davne 1997. godine, kada je Sejo preuzeo ulogu glavnog pjevača u bendu, donio hitove poput "Možeš imat moje tijelo", "Mile Hašišar" ili "Halid umjesto halida". 

I ovom će prilikom, baš kao i na slavljeničkom koncertu, izvesti i sve ostale hitove iz njihove majstorske radionice, poput "Balada o pišonji i žugi", „Zenica Blues“, "Fikreta", „Djevojčice kojima miriše koža“, „Guzonjin sin“, „Jugo 45“, „Poso, kuća, birtija“, „Karabaja“ i mnoge druge.

Koncerti „Zabranjenog pušenja“ su višesatne zabave prepune dobre svirke. Radi se o bendu koji je već više od 35 godina najaktivnija rock skupina  na ovim prostorima. Još i danas je „Pušenje“ rado slušano i viđeno širom svijeta, pa tako njihove turneje obuhvaćaju sve zemlje bivše države, te Europu, Ameriku i Australiju. 

Organizator koncerta je Općina Raša. Zbog održavanja proslave Dana općine i koncerta Trg Republike u Raši bit će zatvorena za promet od 6.30 sati u petak do 15 sati u nedjelju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa