Valamarovi restorani

Spinnaker i Miramare uvršteni u prestižni gastronomski vodič

0
Restoran Miramare
Restoran Miramare

Fine dining restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera i restoran Miramare u sklopu Valamar Isabella Island Resorta uvršteni su u prestižni Gault&Millau gastronomski vodič, a uz njihovo ime stoji jedna vrijedna kuharska kapica. Kombinacija odlične gastronomske ponude uz zanimljivispoj namirnica, višestruko nagrađivanih chefova, vrhunskih vina i odličnog ambijenta omogućili su da ova dva Valamarova restorana dobiju luksuznu potvrdu svoje kvalitete.

Gault&Millau jedan je od tri najutjecajnija međunarodna gastronomska vodiča čije je 39. austrijsko izdanjekoje uključuje dva restorana Valamar Riviere predstavljeno ovih dana. U Valamar Rivieri ističu kako im je iznimna čast biti dijelom ove elitne europske gastronomske ponude.

Restoran Spinnaker svoju ponudu temelji na maštovitoj kombinaciji vrhunskih, lokalnih namirnica koje pripremaju tako da poznata jela obogaćuju suvremenim okusima. Vrhunski chefovi za svoje goste pripremaju prava gurmanska osvježenja kao što su beefsteak s džemom od šumskog voća ili orada u umaku od limuna i kadulje.

Restoran Spinaker

Raznolika ponuda hrane i pića restorana Miramareposlužena uz atraktivan infinity bazen sa spektakularnim pogledom na morsku pučinusvakom gostu pružaju nezaboravno gastro iskustvo. Kako bi doživljaj odlične večere bio potpun, gostima se nude vrhunska domaća vina.Iznimni okusi, autentična atmosfera i fantastične lokacije ovih restorana pružajunezaboravan gastronomski doživljaj domaćim i stranim gostima.Činjenica da je jedan iznimno cijenjeni gastronomski vodič kao što je Gault&Millau, koji je prisutan u više od 20 zemalja svijeta, uvrstio i Valamarove restorane na svoj popis potvrđuje kako se radi o iznimno kvalitetnim restoranima. Ovaj je vodič prepoznatljiv po kuharskim kapicama koje dodjeljuje restoranima.

Hrvatsko izdanje prestižnog vodiča izlazi u proljeće 2018. Cilj je izravno pratiti razvoj hrvatske gastronomske scene, pa će se tako svake godine ocjenjivati restorani, vina i gastronomski proizvodi. Na ovaj će se način hrvatska gastronomska ponuda puno lakše predstaviti domaćoj i stranoj javnosti, što će dodatno ojačati promociju Hrvatske kao vrhunske wine&gourmet destinacije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa