tamo je već 12 godina

Porečan zbog ljubavi odselio u Meksiko

0
Davor Peić (foto: Mambo Istriano)
Davor Peić (foto: Mambo Istriano)

Početni zov avanture praćen ljubavlju prema jednoj ženi, odveo je Davora Peića, web dizajnera Infosita, na promjenu adrese te je svoju porečku adresu zamijenio s adresom u Meksiku prije 12 godina, piše Mambo Istriano.

O njemu se dosta priča u poslovnom svijetu radi visoke kvalitete usluge i uvijek pozitivnom duhu što je svakako pospješio i njegov odlazak u Meksiko gdje se prije pet godina oženio upravo za Varsoviu Hernández, ženu zbog koje je promijenio adresu. Uspjeli smo ga dobiti na kavi prilikom njegovog kratkotrajnog boravka u Poreču te saznati nešto više odnosima koji se gaje u Meksiku posebice nakon strašnog potresa koji pokazao koliko je u biti prisutna solidarnost i briga čovjeka za čovjeka, donosi Mambo Istriano.

– U Meksiku sam već 12 godina, moglo bi se reći da sam tamo proveo već jednu trećinu svog života. Bilo je to sve u početku nekakav zov avanture. Otišao sam jako mlad i u tom trenutku ne znaš što želiš od života. Upoznao sam u to doba osobu koja mi je bila super i jednostavno sam krenuo na taj put, iskustvo i izvanrednu avanturu. Nije mi tamo uvijek sve 100% savršeno. Nedostaju mi kuća i sve što mi je u Istri, ali mislim da se isplatilo otići, rekao je Peić za Mambo Istriano.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa