Drama golmana Istre: Prijete mi jer ne puštam golove Rijeci

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Užas, ne mogu vjerovati da mi ljudi prijete. Na mobitelu i Facebooku ostavljaju mi psovke, pišu mi da znam gdje živim. Nije to ugodno čitati. Nije da se bojim, ali mi nije svejedno, kaže mladi golman Istre Ivica Ivušić (22). Protiv Rijeke bio je igrač utakmice. Nijedna lopta nije ga prošla, a imali su nogometaši aktualnog prvaka zicera koliko hoćeš. I umjesto da ga dočekaju čestitke, Ivušić je užasnut količinom mržnje. - I nije to prvi put. U travnju smo s Rijekom igrali 1-1 i bilo je još gore. Isto psovke i prijetnje, pisali su mi da sam im ‘ukrao’ naslov i sve - ispričao je Ivušić, zbunjen svime što se događa, piše 24sata.

- Evo, baš putujem prema Rijeci u kojoj sam rođen i gdje su mi roditelji te ne vjerujem da je ovo moguće. Što bih trebao, ispričati se da dobro radim svoj posao. To su sve gluposti. Zar bih trebao puštati Rijeci, ne razumijem... - istaknuo je golman Istre, koji je do 14. godine bio član NK Rijeke, prije nego što je otišao u Inter. Ali ne u onaj iz Zaprešića, nego onaj iz Milana, u kojemu danas igraju Ivan Perišić i Marcelo Brozović, donosi 24sata.

- Iskreno, još razmišljam hoću li sve prijaviti ili ne. Prošli put je bio jedan gospodin koji mi je na Facebooku poslao nekoliko ružnih poruka. Pokušao sam nekako saznati o kome je riječ, no ipak sam odustao - kaže Ivušić. Golman Istre nije samo Rijeci “ukrao” bodove. Ove sezone je i Dinamu “uzeo” dva. Kao i prošle godine. - Ne, zasad nisam razmišljao da angažiram nekoga za sigurnost. Dosad je sve bilo samo na riječima, a nadam se da će tako i ostati. No nikad se ne zna - rekao je Ivušić, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa