Više od 500 slobodnih radnih mjesta na Virtualnom sajmu karijera

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Globalni lider s više od 200 brendova na preko 200 tržišta zapošljava osobu za Global Graduate Programme in Manufacturing. Ovaj program izvrsna je prilika za sve ambiciozne pojedince koji žele razviti svoje vještine. Detalji su u oglasu na Virtualnom sajmu karijera i znanja.

Želite raditi u dinamičnom timu s motiviranim kolegama? Strastveni ste developer i želite raditi u firmi koja je fokusirana na integraciju i korištenje novih tehnologija? TomSoft je prava tvrtka za vas. Trenutno zapošljavaju Senior Developera – Web/Mobile (Remote ili Office) sa iskustvom na uslužno orijentiranim projektima (REST; SOAP...). Na ovoj pozici bili biste odgovorni za optimizaciju i održavanje postojeće aplikacije te razvoj potpuno novih aplikacija 'from scratch'.

Kaufland Hrvatska je u svom štandu na Virtualnom sajmu karijera i znanja ponudila zaista široku paletu poslova, iz koje izdvajamo radnika u proizvodnji za područje Zadra, Splita, Poreča, Umaga i Rijeke. Svakako bacite pogled i na ostale ponuđene poslove.

Ukoliko vas zanima rad u prodaji, orijentirani ste na klijente i njihove potrebe, prijavite se otvorenom ponudom za rad u prodaji u Poslovanju s građanstvom. Addiko Bank je u stalnoj potrazi za kvalitetnim kandidatima za rad u poslovnicama diljem Hrvatske. Provjerite odgovara li vaš profil uvjetima u oglasu.

Društvo Sokol Marić je prvo privatno zaštitarsko društvo u RH, koje djeluje od 1991. godine, a do danas se razvilo u najkvalitetnije i najveće društvo za pružanje svih vrsta usluga zaštite. Zapošljavaju zaštitare u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Split, Osijek, Čakovec, Varaždin, Dugo Selo, Vrbovec, Sveti Ivan Zelina, Krapina, Zabok, Gospić. Prilikom prijave naznačite za koji se grad prijavljujete.

Prošećite Virtualnim sajmom karijera i znanja i pronađite (bolji) posao i/ili edukaciju!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa