Radio Istra slavi 26. rođendan iz novog studija

0
Ekipa Radija Istre u novom studiju
Ekipa Radija Istre u novom studiju

Najslušanija radijska postaja u regiji, Radio Istra, danas, 22. rujna,  slavi 26. rođendan. Obilježava ga, za djelatnike, slušatelje i partnere posebnim događajem – početkom rada iz novog studija.

Rođendansko slavlje uljepšali su svirkom i pjesmom uživo posebni gosti: legendarni Neno Belan i Olja Dešić, mlada i uspješna zvijezda Mia Dimšić, a poslijepodne će s frekvencija Radio Istre slušatelji moći slušati i jednu od najboljih hrvatskih klapa - Klapu Rišpet.

Novi studio Radio Istre površine je 35 kvadratnih metara i opremljen je potpuno novom, najsuvremenijom digitalnom radijskom opremom te omogućuje kvalitetnu produkciju zvuka i radijskog programa.

Osim što je prilagođen produkciji govornog programa, studio ima uvjete i za izvođenje glazbe uživo, uz nastup bendova.

Do kraja godine studio će se opremiti i video-opremom te će pojedine dijelove programa slušatelji moći pratiti uživo i putem web stranice i društvenih mreža.

Otvaranjem novog studija završena je prva faza obnove prostora Radio Istre, a tijekom iduće godine u planu je dovršetak cjelokupnog projekta širenja i modernizacije poslovnih prostora ove medijske kuće. Paralelno s uređenjem prostora u pripremi je i modernizacija programske produkcije Radio Istre.

Radio Istra program emitira putem sedam odašiljača (Učka 96,9, MHz, Pula 98,0 MHz, Poreč 98,5 MHz, Umag 107,3 MHz, Rabac 92,1 MHz, Rovinj 88,0 MHz, Krasica 97,9 MHz).

Program se emitira 24 sata dnevno. Realizira ga 25 djelatnika. Spoj mladosti i iskustva, profesionalnost, odgovornost, ljubaznost i velika ljubav djelatnika prema ovom poslu i radiju, garancija su dobre slušanosti.

Radio Istra je godinama najslušanija radijska postaja u Istri, u samom vrhu slušanosti na Kvarneru i području koje obuhvaća Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju, te na visokom 6. mjestu u Hrvatskoj od ukupno 148 radijskih postaja u našoj zemlji.

Radio Istra je sve ove godine, i u vremenima najveće krize za medijsku industriju, poslovala uspješno te je zapošljavala nove ljude, što potvrđuje da se na Radio Istri radi promišljeno i transparentno.
Ipak, najveće bogatstvo Radio Istre njezini su vjerni slušatelji, prijatelji i poslovni partneri.

Iz Radija Istre poručuju da zahvaljujući svima njima u novu godinu postojanja kreću iz novog studija s
novim vjetrom u leđa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa