zoran antičević

Porečan kojeg je Hasanbegović poslao u Frankfurt traži ljubav na selu

0
Foto: RTL
Foto: RTL

Zoran Antičević (26) iz Kadumi kraj Poreča je samouvjeren, kreativan i pustolovan mladić koji bi curu najviše volio osvojiti svojom pjesmom. Profesionalan je književnik koji ima svoju tvornicu za preradu maslina, dva maslinika, a bavi se i ultimate fightom. Zoran je bio scenarist dva filma i jedan od hrvatskih predstavnika na Frankfurtskom sajmu knjiga. U emisiju se prijavio, kako kaže, da ostalim dečkima pokaže kako se osvaja djevojka, piše RTL u najavi reality showa "Ljubav je na selu".

Inače, Zoranov odlazak u Frankfurt bila je jedna od posljednjih odluka kontroverznog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića, pa mu se pripisivala bliskost desnici, dok je Antičević isticao da uopće ne pozna bivšeg ministra kulture iz Oreškovićeve vlade.

Budući da je Zoran posvojen, naučio se za sebe boriti, djevojku bi, kaže osvojio svojom kreativnošću i vjerojatno napisao pjesmu o njoj. Pitao bi je bi li htjela biti lik neke od njegovih budućih knjiga, a ponudio bi joj 'svoju hrabrost, iskrenost, iskustvo i drugačiji život', donosi RTL.

Najnovije vijesti